Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Κάτι παραπάνω από διατροφή

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Να προσαρμόσουμε την εξατομικευμένη διατροφική αγωγή στο γενετικό σας προφίλ! Να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την προδιάθεση που έχετε όσον αφορά το μεταβολισμό των λιπιδίων και των υδατανθράκων. Την ύπαρξη γονιδίων παχυσαρκίας αλλά & την πιθανότητα εμφάνισης συνοδών νοσημάτων, όπως είναι ο διαβήτης 2 κ υπέρταση. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας κινητοποιήσουμε να αλλάξετε προς το καλλίτερο τον τρόπο ζωής σας , να σας ενισχύουμε με πρωτοποριακές μεθοδολογίες να πετύχετε το διαρκώς αναναιούμενο στόχο σας για να έχετε τη βέλτιστη πρόληψη κ υγεία στο μέλλον. Στο προσωπό μας θα βρείτε ένα μόνιμο σύμβουλο υγείας που θα αποτρέπει την υποτροπή σας εφ όρου ζωής! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρόγραμμα διατροφογενετικής , βελονισμού κ άσκησης μαζί !

  • ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
  • ΚΕΤΟΓΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
  • ΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
  • ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ
  • ΔΙΑΙΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΥΠΟΛΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΙ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το περιβάλλον μας , ο τρόπος ζωής μας δηλαδή , το πως τρώμε κ το πόσο γυμναζόμαστε καθορίζουν την εικόνα κ τη σύσταση του σώματος μας. ΟΙ παράγωντες αυτοί μπορούν να επηρεασθούν σε αντίθεση με την ”γενετική ” μας προδιάθεση!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ;

Τα γονίδια δεν είναι τίποτα άλλο από μια αλληλουχία αμινοξέων στην βάση του ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ μας του DNA δηλαδή , έχουν ”προγραματισθεί” για να συνθέσουν παράγοντες όπου αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν είτε τον αριθμό των λιποκυττάρων, το μεταβολισμό των υδατανθράκων , του λίπους, αλλά το αίσθημα της πείνας κ του κορεσμού. ΟΙ διαταραχές αυτές οδηγούν σε μεταβολικά νοσήματα, χρόνιες παθήσεις τα γνωστά ως νοσήματα φθοράς όπως είναι η υπερλιπιδεμία, η υπέρταση, ο διαβήτης τύπου 2 κ τα καρδιαγγειακά. Η ύπαρξη ή όχι αυτών των γονιδίων θα μας βοηθήσει να συντάξουμε το ιδανικότερο διαιτολόγιο και να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα γνωρίζοντας τα όρια σας!